Manhattan és una part de Nova York que tothom coneixem, hi haguem estat o no, ja que forma part de la nostra cultura visual a l’haver estat l’escenari de tantes històries, tantes pel·lícules, tants contes…

El treball de la Marta Colell Llop ens apropa a aquests decorats reals, fent-nos partícips d’alguns moments quotidians que allà succeeixen. Així doncs som testimonis d’escenes on un ocell descansa al llac dels cignes, una dama desperta del seu llarg somni en un museu, una persona s’endinsa en un bosc de columnes per portat la seva maleta al seu destí, o un emperador s’emprova el seu vestit nou enmig d’un parc. Totes aquestes persones tenen quelcom més en comú que la seva condició de novaiorquesos, són personatges de la història que ens explica avui aquest passeig en imatges.

Les fotografies de la Marta ens mostren els elements que conformen la ciutat amb la seva especial i característica visió, oferint a més la seva versió més artesana gràcies al treball de pinzell i emulsió realitzat per la fotògrafa i que afegeix a la imatge aquell toc atemporal que ens permet fabular sobre ella.

Aquesta exposició comença amb “Hi havia una vegada…”, deixeu-vos contar, seguiu el conte, passeu, guaiteu… i fabuleu.